TÜBİTAK 4007 “İzmir Bilim Şenliği-2 Gece Gündüz Bilim” Etkinlikleri

Yayınlanma Tarihi: 22-02-2024

“İzmir Bilim Şenliği – 2 / Gece Gündüz Bilim Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen bölgemizin en kapsamlı TÜBİTAK 4007 Bilim Toplum Projesidir. Amacımız öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi ve tüm katılımcılarımızı bilim insanlarımız ile bilimin ortak paydasında buluşturmaktır. Ana hedef kitlemiz olan öğrencilerimize, bilim insanı olma yolunda ışık tutmaktır. Şenlikte; Uzay bilimleri, Otonom Kara araçları, sanal gerçeklik, İHA, drone teknolojisi, arttırılmış gerçeklik, 3D yazıcı, algoritma ve kodlama, yeşil enerji, fen ve matematik, robotik- kodlama, astronomi atölyelerin yanı STEM, geleneksel sanatlarımız, geri dönüşüm, sürdürülebilirlik ve tarım gibi birçok alanda atölye faaliyetleri bulunmaktadır.
23-24-25-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Alsancak Garında 2. kez gerçekleştirmeyi planladığımız bilim şenliğimize atölyelerinizle katılmak için atölye planlarınızı ve kişisel bilgi formunuzu izmirilmemtubitak@gmail.com adresine iletebilirsiniz.

ETKİNLİK FORMU