Bitirme Tezi Yükleme


Veri girişi yapabilmek için Dokuz Eylül Üniversitesi Office 365 hesabıyla giriş yapılmalıdır. Eğer hesabınız yoksa ya da giriş yapamıyorsanız Office 365’e kayıt olmadan önce bir DEU e-posta adresiniz olmalı. Bu e-posta adresi öğrenciler için isim.soyisim@ogr.deu.edu.tr şeklindedir. Bu şekilde e-posta adresiniz var ise bu adresten kayıt olabilirsiniz. Kayıt aşamasında DEU e-posta adresinize doğrulama kodu geleceği için e-postalarınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Doğrulama kodunuz DEU e-posta adresinize gelecektir. E-postalarınızı webmail arayüzüne giriş yaparak kontrol edebilirsiniz. Doğrulama kodununun gelmesi bazen gecikebilir.

Öncelikle ogrencinumarasi@ogr.deu.edu.tr bir e-posta adresi değildir. Eğer DEU e-posta adresiniz yoksa veya var olduğu halde webmail sayfamızdan e-postanıza giremiyorsanız DEBIS Hesap Sistemi sayfasından sorununuzu çözebilirsiniz. Not: Öğrenci e-posta adresinizin uzantısı @ogr.deu.edu.tr dir. Sıkça yapılan bir hata ogr yerine org yazılmasıdır.

Eğer başka bir sorun yaşıyorsanız Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nın Office 365 ile ilgili sıkça sorulan sorular ve yanıtları bölümüne göz atmalısınız.

OFFICE 365 HESABI

 

TEZ YÜKLEME FORMU